OrszakBorsod

Bejelentővédelem

Tisztelt Látogató!

Bejelentését az ORSZAK-BORSOD Kft. működésével kapcsolatosan a „Panasztörvény” rendelkezéseinek megfelelően itt teheti meg. 

Kiemelten fontos számunkra, hogy a bejelentésre jogosult személyek bizalommal, a megtorlás fenyegetettsége nélkül használhassák a visszaélés bejelentő rendszerünket, ezért a bejelentés és független kivizsgálás folyamatát ennek megfelelően alakítottuk ki.

A bejelentés megtételével kapcsolatban az alábbi linken elhelyezett VISSZAÉLÉS-BEJELENTÉSI RENDSZER ÉS SZABÁLYZAT-unk részletesen bemutatja a legfontosabb tudnivalókat. 

Bejelentését az alábbi gombbal megnyíló oldalon teheti meg.

BEJELENTŐPORTÁL

A bejelentés elküldésével kap egy regisztrációs számot, melyet, ha megad a főoldal alján a keresés gomb feletti mezőben, akkor hozzáférhet a bejelentésével kapcsolatos dokumentumokhoz és felveheti kapcsolatot a vizsgálatot lefolytató compliance megbízott kollégánkkal.  

A megadott e-mail címre értesítést küldünk a bejelentésének kivizsgálásáról. 

Abban az esetben, ha a bejelentését postán, telefonon vagy emailben tenné meg az alábbi űrlap kitöltésével a kiválasztott módon elküldheti vagy a vizsgálatot lefolytató compliance megbízotthoz személyesen nyújthatja be.

BEJELENTŐ ŰRLAP

A bejelentésekben foglalt személyes adatait a GDPR előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatkezelés részleteit az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ-nkban foglaltuk össze.

Anonim bejelentés esetén kérem vegye figyelembe, hogy kapcsolattartási adat megadása hiányában a vizsgálat eredmény nélkül kerülhet lezárásra. Ebben az esetben a bejelentő részére az eljárással kapcsolatban az ORSZAK-BORSOD Kft. tájékoztatást nem tud küldeni. 

Társaságunk elkötelezett a hatályos jogszabályok betartása és a jogszerű működés biztosítása iránt. A bejelentéseket minden esetben a jogszabályok szerint kivizsgáljuk, és ha bármilyen visszaélést tapasztalunk minden szükséges intézkedést megteszünk annak megszüntetésére, a sérelmek orvoslására, valamint a jövőbeli hasonló esetek elkerülésére.

Üdvözlettel,
ORSZAK-BORSOD Kft.